Findus fiskpinnar och fettet på dem.

Findus fiskpinnar fick för några år sedan en rätt meningslös ny "touch". Det nya blev att fettet nu sitter på gratineringen, så "att vi som kunder slipper ha fett i pannan" Synd att inte Findus fattat att alla människor har teflonpannor nuförtiden och inte behöver ha extra fett på fiskpinnen. Meningslös grej alltså.


"Stek utan smör eller olja!" (men smöret eller olja sitter ännu mer i pinnen!)

Hur vet man att en brottsling är skyldig, jo han försvaras av Leif Silbersky.

Ekvationen är enkel för nämndemännen

Det är större chans att den åtalade är skyldig om Leif Silbersky är försvarare. När försvarande han senast en person som friades? Alltså, ju fler personer som fälls när de har Silbersky som advokat, desto större är sannolikheten att nästkommande åtalad är skyldig. 

Hagamannen Niklas Lindgren 
Anders Englund (Englamordet)
Thomas Jisander (Trustorrättegången)
Daniel Wallén (aka. Järnrörs danne som drämde ett järnrör över ryggen på en annan deltagare i TV3:s dåvarande flaggskepp "Baren"
Calle Jonsson
En av mördarna i Riccardo-rättegången

Klart som Korvspad! "Han har Silbersky, då måste han vara skyldig! "så sparar man lite på skattebetalarnas pengar också.


Skrämmande galning skriver hemska böcker.som folk (tyvärr) läser...

Lisa Bourbeau heter en fransk knäppgök som har skrivit boken: "Kroppen talar till dig: orsaken bakom dina sjukdomar" Kvinnan som skrivit boken är förstås en jubelidiot, men förlaget (vattumannen i sverige) som gav ut smörjan måste anses vara ännu större idioter. (deras hemsida marknadsför energistenar, tarot, alger och annat junk för fattiga idioter som vill köpa sig hälsa för dyra pengar.). Ämnet i boken är mumbojumbo, någon slags mischmasch av metafysik och heal-yourself-books och innehåller helt bisarra råd till läsaren.strange woman?I boken som ger sken av att vara ett medicinskt lexikon (hamnar också på vm(x) hyllan på biblioteket, vi gallrade dock den på en gång då det är helt barockt att ha en sådan bok i sitt mediebstånd, den passar heller inte in i våra mediekriterer för saklighet. Ett klart felköp alltså som vi inte fattar hur det slank igenom) radar Lisa upp sjukdomar och deras orsaker i form av mentala, känslomässiga och själsliga blockeringar. 

Här har ni några knäppa exempel ur boken:


Allergi:


"Om du är allergisk, kan det vara så att du ogillar någon annan så starkt att du inte längre kan stå ut med personen.","...Om du är allergisk mot damm eller djur, kan det vara så att du lätt känner dig attackerad av andra. Varför tror du att folk attackerar dig? Istället för att tro att din allergi kommer av yttre omständigheter föreslår jag dig att tänka vad som hände inom ett dygn före den allergiska reaktionen. Det ligger i ditt intresse att komma fram till vilken person du inte tål..."


Cancer:


"Cancer är resultatet av betydliga känslomässiga sår som upplevts i isolation under barndomen.", "...om du lider av cancer är du troligen en mycket kärleksfull person som vill leva i en kärleksfull värld, så mycket att du fullkomligt har tryckt bort dina känslor av hat mot en av dina föräldrar.. Du kan till och med ha anklagat Gud för vad du har gått igenom.", "...förlåtelse är den stora läkaren (mot cancer) Det enda din själ behöver är kärlek och förlåtelse..."

Kommentar: Vansinnigt! lägga sitt liv i denna kvinnas händer och var kommer hatet mot en förälder in?

Diabetes:


"Ungdomsdiabetes kan visa sig hos barn som känner sig otillräckligt bekräftade. De uppvisar en inre tomhet och söker någon form av kompensation.","Diabetes är en signal om att du behöver lära dig att släppa taget och låta saker och ting hända i sin egen takt."

Helt klart koko, om man slutar medicinera ungdomsdiabetes dör man! Det går inte att tänka bort diabetes.

Herpes:


"Könsherpes är en manifestation av sexuell skuld. Den infekterade personen vill omedvetet straffa sig själv för den sexuella handlingen.

Jag straffar mig själv genom att knulla? och så får jag Herpes?

Missbildningar:


"Att hitta den exakta orsaken till en medfödd missbildning kan vara svår, eftersom majoriteten av fallen har sin orsak i tidigare liv.","Om du lider av en medfödd missbildning behöver du förstå att du har valt detta tillstånd innan du föddes."

Mitt barn föds med harmynthet men det är barnets eget fel eftersom den levde knäppt i sitt tidigare liv?

Rabies:


"En person som har blivit biten av ett djur som lider av rabies är någon som har upplevt ett enormt inre ursinne...genom att ådra sig rabies meddelar din kropp att det brådskar för dig att uttrycka och uppleva det raseri som du har tryckt ner..."

Ok, en sjuk stackars räv biter mig i raseri och det gör den eftersom jag har undertryckt mitt eget raseri? Var det inte räven som var arg/sjuk?

Ryggont: Lisa babblar på om olika ryggkotor och olika områdens "betydelser":

"Smärta i övre ryggen, från tionde ryggkotan (midjan) till nacken representerar känslomässig osäkerhet. Att göra är mycket viktigt för dig. Det är ditt sätt att visa och ge kärlek till andra."

Jag avslutar med det härliga avsnittet om Anus, eftersom det är precis i detta område som denna skitbok slutligen placerar sig:


"Eftersom anus representerar "änden", i metafysisk mening, representerar den slutet av en idé, en relation eller en process. Om du upplever smärta i det anala området, kan det bero på att du känner skuld över att vilja avsluta något, eller skuld över att inte vilja göra något mer åt det...", "...dock representerar anal klåda en ouppfylld önskan om att avsluta något.


Det är så jag avslutar detta inlägg om en hemsk bok av en hemsk kvinna som kvalificerar sig in i kvacksalvarnas Hall-of-fame.
Här har ni en bild på en hårig röv, det är mitt betyg på boken.


Ny skandal på ICA!

Ica chockar igen. Häromdagen när gnällkärringen handlade på ICA Kvantum råkade hon ut för en veritabel skandal! Och det är inte första gången! Gnällkärringen skulle handla lite mat....

Två bananer vägdes i kassan, registrerades och lades försiktigt på rullbandet
Knäckebrödet försiktigt...
Creme Fraicén
Paprikan försiktigt
Punschrussinglassen lugnt och försiktigt och så....

Den enda grejen som egentligen kräver någon form av försiktigthet, fina svenska äpplen (discovery) vägs och kastas ner på rullbandet! De är för bövulen ömtåliga, de blir bruna på en kvart! Ta det försiktigt med mina äpplen är ni snälla va! Har jag lagt ner dem på bandet försiktigt själv vill jag också att de tas väl om hand.

Sluta kasta äpplen ICA KVANTUM i Tyresö!
bild från Flickr.com

, ,

Jaha ni såg inte vem den kände misshandlande artisten var på kortet?

Kika på Realtid.se istället så slipper jag PUL och pulandet på denna sida. Det är förvisso kul att ni hittar hit alla ni okända själar (men det finns så mycket mer intressant att skriva om på Gnällkärringens bästa t.ex. kundvagnar, fefferoni och pizzor i Östra Ryd än gamla avdankade reggaeartister som "ännu ej dömd" slår sina tjejer")

Aftonbladets artikel

, ,

Vinstras för Hemtex - skyll er själva, kunden är inte puckad.

Enligt artikel i DN gör tyll- och små-jävla-dukskedjan Hemtex en jätteförlust för i år! Hallå! inte konstigt när ni har REA hela tiden. Då får ni ju inte inte lika mycket pröjs som om ni skulle sålt till normalpris!

Skämt åsido. Problemet med Hemtex affärsidé är förstås att de helt dumförklarar kunden. Jag (liksom säkert alla andra) AVSKYR att gå förbi Hemtex och läsa om den senaste rean. HÖSTKAMPANJEN, VÅRREAN OSV OSV. Där jag bor i Tyresö Centrum är det alltid rea.

Hur jävla korkade tror ni att era kunder är! När ska man handla? När sänker ni VERKLIGEN priset. När är den RIKTIGA REAN!

Kanske när ni konkar idioter! och måste sälja ut lagret. Jobba lite mer med "kundorienterade affärsperspektiv" så kanske ni räddar kedjan!


Alternativ hemInredning från "Rent hus" nedan. Någonstans där i röran kan man skymta en hemtex-duk kanske?

Läs mer:
Reklamombudsmannen
DN
Göteborgsposten


Jag skriver in i detta inlägg vilka datum som HemTex i Tyresö har rea:

2008-09-19 Ingen rea just nu men soperent i butiken
2008-10-20 Happy Days (dvs REA!) 50% på "utvalda produkter"

, ,

Känd artist greps för våldtäkt - eller hur mycket kan man sudda ut ett ansikte.

Är det en påse?
Är det en elefant?
Är det en skål med frukt?
Eller är det en människa (känd artist = läs okänd artist) som misstänks för våldtäkt?

Expressen överträffar sig själva med detta utsuddade mugshot (eller vad det nu än är)

Not...
Vem kan det vara vem kan det vara?


, ,

Sveriges sämsta Pizzeria? Ronaldos i bonnhålan Östra Ryd.

Gnällkärringen var trött och hungrig och vilse i den svenska urskogen ensam på motorcykel. Då dök det lilla samhället Östra Ryd upp som en frälsning. I en kombinerad pizzeria och ICA-butik låg så den lilla pizzerian Ronaldo´s. Gnällkärringen mötes genast av en trevlig doft i dörren, hembakta bullar. Och om det luktar så här gott hur god är då pizzan?

Två hembygdstanter satt dessutom mitt bland bulldoften och berömde sina pizzor: "att den inte var så fet" "att den smakade mkt gott"

Svaret kom dock snabbt efter 10 minuter.

Den beställda pizzan blev tyvärr den första pizzan som gnällkärringen inte lyckades äta upp på 10 år. (senast var pga magsjuka i gymnasiet)

Min Tropikana (med k) kom in.

När pizzan var serverad och skulle skäras upp gled botten bara isär, det märktes att det inte var pizzadeg utan snarare bröddeg i botten. Tomatsåsen kan aldrig ha varit annat än krossade tomater och/eller ketchup. Knappt någon ost och skinkan (klassisk seg pressad industriskinka) hur det nu är var möjligt, så var den än jävligare än normalt. Den såg helt illröd ut, ungefär som hudfärgen på en sönderbränd britt på semester i Ibiza! och toppen på all jävlighet var förstås bananen (en hel!) som hade lagts på efteråt. Kall banan på en varm pizza? Ett litet tips! INGEN PIZZA MED BANAN HAR RÅ BANAN, LÅT DEN FÖLJA MED RESTEN AV PIZZAN IN IN UGNEN. Och var fanns curryn? det är liksom hela poängen med bananpizza, att det också är curry på den. Det mest märkliga med curryfrånvaron är att den som gjorde den äckliga pizzan är en indier! Ronaldo Dias (se bilden) Indier brukar ju vara vana vid curry?

Pizzasalladen var också ett hemskt kapitel. Sur och gammal. Tillråga på allt, när gnällkärringen hade gjort sin beställning pekade servitören på kylen: "du kan ta pizzasallad och dricka i kylen" vid betalning skulle servitören ha 75:- 55 för pizzan och 20 för cola och salladen. Ett annat litet tips! Utöva inte ocker! pizzasallad kostar ingenting att göra! Alla pizzabagare bjuder på sallad! då kommer kunden tillbaks! Då vill kunden återvända. (Nu gäller ju förstås detta inte Ronaldos i Östra Ryd, har man en gång ätit här kommer man aldrig någonsin tillbaks, om man inte här helt bakom flötet)-Hej! Det var jag som inte kunde baka pizza eller bjuda på pizzasallad.

Hittar ni en sämre pizzeria än denna får ni gärna höra av er till gnällkärringen. Det lär dock säkerligen dröja.

, ,

Google yourself and find stupid traffic-generating bullshit hits.

Kanske ni sett att era namn plötsligt finns i en mängd olika träffar på google när ni googlar er själva. Googlade på mitt namn (tandersten) och fick detta som träff en liten bit ner på listan:

 

Det var inte bara mitt namn som hittades vid denna googling. Liknade blir det på ditt och ditt och ditt namn. Jag testade en del andra namn på måfå och alla existerade med denna märkliga text (eller med andra inledningar). Enligt ett inlägg på den här sidan (vaken.se) är det någon idiot (nazist?) som pressar ut blandad webbavföringskit på servrar. Läs även om detta på denna sida (spamhuntress)

Fake biographies created by a stupid asshole alltså.

Sidorna leder också till denna adress (som jag ser då jag har noscript-tillägg installerat i firefox)

ppc.trafficgenerator.rrty.net

PPC brukar stå för Pay-Per-Click frågan är vem som kan tjäna något på sådant strunt!

Frågan är vad poängen är? Bara hålla på och störa sig eftersom man är dum i huvudet?

"Det var goda tider det"

Liten ordlista för fattiga idioter.


Kuriosa?

Outlet = skit
Kuriosa = skit
Tidlösa Ting = skit
Antik = Fint
Antik och Prylar/loppis/fynd/fynd-combo = skit
Hantverk = Gediget hantverk (t.ex. fina virkade dukar)
Hantverk och Tidlösa Ting/Antik i Combo = skit

Så Gnällkärringen har varnat er! Köp inte billig skit, då är det lättare att knäppa upp byxorna och göra eget.

 , ,

RSS 2.0