Nu är det sommar nu är det sol, nu låtsas cirkusen att djuren rymmer.

Inte en sommar utan en lösspringande lama, en yster elefant eller en kamel i en trädgård. Så fort plakaten med cirkusaffischer dyker upp "rymmer" några stackars djur. Och så får tidningarna något "kul" att skriva om. När ska polisen/djurskyddsmyndigheter fatta att detta sker med flit, att det bara är en simpel publicitetsgrej när lamorna tuggar upp olssons kalsonger i trädgården. Det här inlägget blir ett inlägg som jag fyller på vartefter djuren "rymmer" inbilla inte mig och alla andra att ni cirkusar inte vet hur man låser in ett djur. Det gör ni ju så lyckat i vagnarna och manegen resten av året.

Fattar ni inte vad ni håller på med Idiotcirkusar? Vad gör ni om elefanten som "rymt" dödar en männska? Skyller på inhägnaden? Släpper ni ut era djur genom att sätta dem bakom meningslösa små staket ska ni också straffas!
"Mina skötare kan inte låsa in mig, så de släpper ut mig istället"

Lista på rymningar (fylls på vartefter):

- Cirkusm Maxium, Bredäng, två kameler, två lamor, 12 maj 2009. MSN
- Cirkus Maximum, Norrtälje 2 elefanter (Tanya och Naya) 6 Juli 2008. Drottning Kristinas väg Norrtälje. Aftonbladet
- Cirkus Maximum, Rättvik, Elefant. 29 Juni 2008. Villaområdet Knektplatsen. Expressen
- Cirkus Maxim. Haninge. Lamor och kameler (maj 2008) väg 73 Haninge (DN)
- Cirkus Maximum. Piteå. Fyra lamadjur, sex kameler, en zebra och en åsna (juni 2005) (Ekot)
- Cirkus Maximum. Umeå. En elefant. (juni 2005) (Ekot)
(Källa: Mediearkivet, Presstext)

, ,

"Varan är slut hörru, Äsch kunden kan ta den här istället."

ICA, och speciellt ICA Kvantum i Tyresö Centrum har ett sätt, ett oskick när det gäller varor som tar slut.

Gnällkärringen upptäcke det första gången för några år sedan då favoritfefferonin (se tidigare inlägg) när den var slut tillfälligt ersattes av ICA:s egen sunkfefferoni. Började senare skönja ett mönster. Istället för OLW:s (för övrigt förträffliga) potatischips satt istället Estrellas sämre kopia. Detta med chipsen hände flera gånger och gnällkärringen gnällde förstås på detta i butiken.

Så här är det, de tror att kunden inte bryr sig, att kunden kan ta vilka chips som helst, vilken fefferoni som helst och nu senast: vilket jämrans shampoo som helst.

Gnällkärringen skulle köpa Fructis shampoo för normalt hår, på platsen där den skulle vara satt nu förstås shampoo för torrt och skadat hår. Samma shampoo satt förövrigt på alla platser. Så för att sammanfatta gnället:

ICA! Tar varuhelvetet slut, beställ en ny leverans för fan! Låt det vara tomt tills dess. Vi konsumenter är inte så jävla dumma som ni tror. Ni beter er som idioter.


Brun mat gör dig f-n inte gammal i förtid.

Idiotblaskorna (alla t.ex. expressen) trummar ut en pensionerad kirurgs [sic!] uttalanden om att citat "brun mat gör dig sjuk"

Ok! för att jag ska bli frisk ska jag alltså äta vit mat!

Vita fina marshallows till frukost.
Sprite som bordsvatten.
Genomskinligt gelegodis till lunch.
Baguetter med brieost till mellanmål
1 kilo smör till kvällsmat.
mm.

Så korkat så man nästan spyr. Och vad fyndigt hörni! att döpa substansjäveln till AGE (ålder...) hö hö vad kul!

Även om det kanske finns substans i ämnet sabbar kvällstidningen bort detta i och med yttrandet av själva färgen. Förbränningen gör dig äldre, är väl ett mer korrekt konstaterande.

-"Brown sugar?"


RSS 2.0