Sveriges sämsta Pizzeria? Ronaldos i bonnhålan Östra Ryd.

Gnällkärringen var trött och hungrig och vilse i den svenska urskogen ensam på motorcykel. Då dök det lilla samhället Östra Ryd upp som en frälsning. I en kombinerad pizzeria och ICA-butik låg så den lilla pizzerian Ronaldo´s. Gnällkärringen mötes genast av en trevlig doft i dörren, hembakta bullar. Och om det luktar så här gott hur god är då pizzan?

Två hembygdstanter satt dessutom mitt bland bulldoften och berömde sina pizzor: "att den inte var så fet" "att den smakade mkt gott"

Svaret kom dock snabbt efter 10 minuter.

Den beställda pizzan blev tyvärr den första pizzan som gnällkärringen inte lyckades äta upp på 10 år. (senast var pga magsjuka i gymnasiet)

Min Tropikana (med k) kom in.

När pizzan var serverad och skulle skäras upp gled botten bara isär, det märktes att det inte var pizzadeg utan snarare bröddeg i botten. Tomatsåsen kan aldrig ha varit annat än krossade tomater och/eller ketchup. Knappt någon ost och skinkan (klassisk seg pressad industriskinka) hur det nu är var möjligt, så var den än jävligare än normalt. Den såg helt illröd ut, ungefär som hudfärgen på en sönderbränd britt på semester i Ibiza! och toppen på all jävlighet var förstås bananen (en hel!) som hade lagts på efteråt. Kall banan på en varm pizza? Ett litet tips! INGEN PIZZA MED BANAN HAR RÅ BANAN, LÅT DEN FÖLJA MED RESTEN AV PIZZAN IN IN UGNEN. Och var fanns curryn? det är liksom hela poängen med bananpizza, att det också är curry på den. Det mest märkliga med curryfrånvaron är att den som gjorde den äckliga pizzan är en indier! Ronaldo Dias (se bilden) Indier brukar ju vara vana vid curry?

Pizzasalladen var också ett hemskt kapitel. Sur och gammal. Tillråga på allt, när gnällkärringen hade gjort sin beställning pekade servitören på kylen: "du kan ta pizzasallad och dricka i kylen" vid betalning skulle servitören ha 75:- 55 för pizzan och 20 för cola och salladen. Ett annat litet tips! Utöva inte ocker! pizzasallad kostar ingenting att göra! Alla pizzabagare bjuder på sallad! då kommer kunden tillbaks! Då vill kunden återvända. (Nu gäller ju förstås detta inte Ronaldos i Östra Ryd, har man en gång ätit här kommer man aldrig någonsin tillbaks, om man inte här helt bakom flötet)-Hej! Det var jag som inte kunde baka pizza eller bjuda på pizzasallad.

Hittar ni en sämre pizzeria än denna får ni gärna höra av er till gnällkärringen. Det lär dock säkerligen dröja.

, ,

Kommentarer
Postat av: Eskapisten

Herregud! Hur har du mage att klaga på Ronaldos pizzeria?!Jag förstår att du vill vara lite catchy och fräck, vara lite utav en stålhättebeklädd pungspark på hela etablissemanget. Hela bloggen är går ju ut på att reta gallfeber på folk. Men nu har du gått över gränsen, du har satt din sista potatis kärringjävel!Klaga på hederligt arbetarfolk. Vet hut tamefan!

Inte underligt att du åkte omkring ensam på din Puch Dakota ute i urskogen, dig flyr väl folk som pesten.

2009-01-27 @ 06:59:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0