Sämst mat i världen? Värdshuset Tuppen i Herrbeta.

 
"Hell on Earth"?


Gnällkärringen hamnade tyvärr en dag i somras på Wärdshuset Tuppen i Herrbeta (Wärdshus med dubbel-W så fjantigt) Gnällkärringen borde förstås ha anat oråd när de gamla förhatliga Route 66 färgerna fortfarande fanns kvar på huset (Route 66 var en gång i tiden turistfällornas mecka när det gällde kass vägmat, idag har den tagits över av Carestel).

Anledningen till att Gnällkärringen med sällskap hamnade på denna usla håla till restaurang var ett påstående som löd: "Det kan i alla fall inte bli sämre än McDonalds". Uj uj uj så fel vi kunde ha. Gnällkärringen beställde en "Hamburgare och Pommes" för 89:- och fick just enbart det på tallriken. På den (alltför stora) vita tallriken låg bara en brun hamburgare och lite pommes. Inget bröd? ingen dressing? ingen sallad? (det fanns vid sidan om ska sägas i ärlighetens namn) Men vad exakt i serveringen motiverade 89:- när man ändå fick göra allting själv. Något hamburgerbröd syntes inte röken av så jag tog torr toast ur brödburken som fann och gjorde en Smacker! (Benämning på fattigmansburgare från USA. Toast, burgare och ketchup)

89:-! Åttinio spänn!

För att inte tala om att allting smakade helvete dessutom. Torr översaltad burgare, sladdriga osaltade strips, gammal sallad. För att inte tala om kaffet! Sket de ut sump eller? Maten var så kass att man knappt tror det är möjligt. Ett spädbarn lagar bättre mat än tråkmånsarna på Värdshuset Tuppen. Elake kocken Gordon Ramsey hade troligen bara bränt ner stället till grunden, efter att ha insett att det inte fanns något hopp om den restaurangen. Undvik alltså! Stanna aldrig ens i närheten.  Åk fort förbi och käka på McDonalds istället. "McDonalds är alltid bättre än Värdshuset Tuppen."

Om någon där ute i vårt avlånga land har/tar ett kort på hur maten ser ut på Skunk-Tuppen, skicka kortet till mig så lägger jag ut det på bloggen som ett varnande exempel.

Och hittar ni ett värre ställe får ni också gärna skicka in ett eget blogginlägg om detta. Tror dock inte det är möjligt att hitta en sämre "restaurang" i sverige. 
 
, ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0